ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ «ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ»

ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
  • 1/2 κιλό ρεβύθια
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • Άνιθο
  • Χυμό λεμονιού
  • Δενδρολίβανο Aλάτι,
  • πιπέρι
  • 100 γραμμάρια ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ «ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ»

Μουλιάζουμε τα ρεβύθια για 15 ώρες με αλάτι τουλάχιστον , αλλάζοντας το νερό 2-3 φορές.


Βράζουμε σε άφθονο νερό για 2 ώρες τα ρεβύθια ,μαζί με ένα ματσάκι δενδρολίβανο το οποίο έχουμε τυλίξει σε αποστειρωμένη γάζα για να μην διαλυθεί κατά το βράσιμο. Αφαιρούμε την γάζα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι -κομένο σε ροδέλες - τον άνιθο και τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα ταψί. Δηλαδή τα ρεβύθια, το κρεμμύδι, τον άνιθο και τον χυμό λεμονιού.

Ψήστε για τουλάχιστον 45 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.

πηγή: forher.gr

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 25 λεπτά

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 185 λεπτά

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

TORUS internet applications SHOP@web engine