ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ «ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ»

ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ «ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ»

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα χόρτα, τα πλένουμε καλά και τα τρίβουμε με αλάτι μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λάδι, τον τραχανά και τα ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, ανοίγουμε μια τρύπα στη μέση και ρίχνουμε το νερό και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και αν χρειαστεί ρίχνουμε και άλλο νερό μέχρι που η ζύμη δεν θα κολλάει στα χέρια. Χωρίζουμε τη ζύμη σε οχτώ μικρές μπάλες.

Λαδώνουμε το ταψί, ανοίγουμε ένα-ένα τέσσερα φύλλα και τα λαδώνουμε. Ρίχνουμε τα χόρτα στη μέση και απλώνουμε και τα άλλα τέσσερα φύλλα τα οποία τα λαδώνουμε και αυτά.

Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 40 λεπτά

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 120 λεπτά

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Η γιαγιά προτείνει

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ (ΚΩΔ 755)

ΚΕΡΑΣΜΑ
ΒΑΠΤΙΣΗΣ


ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ - ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ & ΓΑΜΟ (ΚΩΔ 844)

ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ
ΒΑΠΤΙΣΗ

 

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΑ (ΚΩΔ 805)


ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ
ΚΑΡΑΜΕΛΑ

TORUS internet applications SHOP@web engine