ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ «ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ»

ΓΑΥΡΟΣ  ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ
  • 1/2 κιλού γαύρο μικρό
  •  αλάτι
  • ρίγανη
  • ξίδι
  •  6 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ «ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ»

Βγάζουμε τα κεφάλια και τη ραχοκοκαλιά , πλένουμε και αραδιάζουμε το γαύρο σε γυάλινη ή ανοξείδωτη πιατέλα.  Τον αλατίζουμε και ανακατεύουμε με ξίδι , στη συνέχεια σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε την πιατέλα στο ψυγείο για δύο ημέρες ή και περισσότερο.

Την τρίτη μέρα βάζουμε το γαύρο σε άλλη πιατέλα, δοκιμάζουμε εάν μαλάκωσε, εάν χρειάζεται ρίχνουμε και άλλο αλάτι η ξίδι και στη συνέχεια ρίχνουμε την ρίγανη και το λάδι (να τα σκεπάζει), ώστε να μπορέσουν να διατηρηθούν (στο ψυγείο) για παρά πολύ καιρό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Πηγή : Αναγνώστρια του site

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 40 λεπτά

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 4800 λεπτά

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Νέα προϊόντα
ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ (ΚΩΔ 755)
ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ (ΚΩΔ 755)
ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ - ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ & ΓΑΜΟ (ΚΩΔ 844)
ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ - ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ & ΓΑΜΟ (ΚΩΔ 844)
ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ (ΚΩΔ 0162)
ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ (ΚΩΔ 0162)
TORUS internet applications SHOP@web engine